News

 • 2 minutters læsning
Tonsvis af spørgsmål i mit hoved, som jeg til daglig går og bikser med - ikke mindst, om jeg nu er god nok, som jeg er, om jeg er for meget, hvad angår de sociale medier, eller om jeg bare skal fortsætte og gøre det efter behov og lyst. 
 • 2 minutters læsning
 • 2 minutters læsning
Mit nye job betyder IKKE, at jeg stopper med at designe! Men som før, så er en god kombi det idealle for mig. Et liv som selvstændig, er ikke kun en dans på roser - jeg savner det sociale og har dermed fundet frem til, at design skal køres samtidig med tjenerjobbet. Jeg glæder mig, og jeg glæder mig samtidig over at have så mange som jer, der er støttende og søde at have med. Et smil herfra, og ønske om, at I alle også ved, hvad det rigtige for jer er - det føles godt, at tage en beslutning, og jeg melder mig hermed fan af min nye beslutning. 
 • 2 minutters læsning
Beslutningen, og grunden til at jeg vælger at lave et blogindlæg herom, har nemlig meget med mit selvstændige arbejdeog design at gøre - det er en beslutning, som jeg har taget, netop for at styrke min motivation, min tro og min gejst for mit projekt - min lille, nye Noa giver min en forpligtigelse, en hverdag, en at tage sig af, når man som selvstændig arbejder hjemmefra og ikke har kollegaer på samme måde som andre.
 • 2 minutters læsning
Jo, alle mine annoncer og måden hvorpå min forretning kører er lukket ned for en tid - min første reaktion var panik, men faktisk har jeg fået vendt det til, at jeg, indtil de åbner det igen, må få det bedste ud af det - gøre ting jeg ikke har haft tid til længe. 
Med dette menes, at hver en modstand, vi møder her i livet - skal på bedste vis vendes til det positive, lige gyldigt, hvor svært det nu kan være. 
 • 2 minutters læsning
Jegdyrkede det engang - det er den vildeste og bedste oplevelse at have i mig, men jeg mærker hver dag, at beslutningen om ikke at være på det plan, var i min situation den rigtige. Den gule trøje på billedet gør, at jeg stadig er gul inde i hjertet - min kæreste håndboldklub GOG. 
 • 2 minutters læsning
Tænk at man i den sødeste juletid skal side indelåst i sin lejlighed på Island Brygge, mens man normalt kastede med pebernøddedej, så julekalender og spillede spil til langt ud på natten. Jeg ved ikke, hvordan jeg sætter bedst muligt ord på det - i hvert fald, så er det her meget underligt for mig, og jeg har ingen ord for, hvor meget jeg håber, at enden snart er nået. En juleaften lige om hjørnet, som skal have dobbelt, dobbelt op på kærlighed - om jeg så skal svømme til Fyn. 
 • 2 minutters læsning
 • 2 minutters læsning
Derfor har jeg taget en vigtig beslutning - en beslutning som jeg allerede nu er blevet bekræftet i, er den helt rigtige. Fordi for mig, så er lykke lig med kærlighed, familie, venner, kollegaer og Mette-tid. For at være ærlig til bunden, så har jeg den seneste tid følt mig som en robot - en pige der arbejdede fra 9-24 uden at tillade at mærke sig selv, se sine veninder, familie og bare smide sig i sofaen og koble 100% fra.
 • 2 minutters læsning
 • 2 minutters læsning
 • 2 minutters læsning

Find produkt

z