News

Jeg vil med dette indlæg blot fortælle, at hver dag er ny for mig – hver dag sker der noget nyt, og hver dag lærer jeg mere om mig selv. Jeg håber ikke, at I tolker dette indlæg som, at TV2 oplevelsen var en dårlig oplevelse. Det var den bedste oplevelse, jeg nogensinde har været med til! Det har kun skubbet mit projekt endnu længere frem, samt boostet mit selvværd en tand ekstra – indlægget skal tolkes som, hvordan jeg gennem en masse oplevelser hele tiden får muligheden for at forbedre min rejse og mig selv som person.
  • 2 minutters læsning
Ja, jeg ELSKER handel og forretning, men jeg ELSKER kærlighed, glæde og varme kram, mindst lige så højt. Dagene der venter vil tage mig tilbage til min elskede barndom, hvor jeg kan mindes en masse kærlighed og familiehygge i den fynske, skønne natur – det er nemlig 90% af den her årlige begivenhed, hvis I spørger mig!
  • 2 minutters læsning
Kom nu til sagen, Mette. Og det gør jeg nu. Jeg er vist kendt for lange tekster, men jeg prøver at være konkret. Jeg har bare så mange ting på hjertet, at jeg ikke ved, hvor jeg skal starte eller slutte. I går blev jeg kontaktet af en forretning, der ønskede at udarbejde en kollektion med mit design og altså indgå et samarbejde. Et samarbejde hvor jeg skulle tegne nogle designs udelukkende til dem, og kollektionen skulle være en ”Limited Edition”.
  • 2 minutters læsning
  • 3 minutters læsning
Ala omega er, at jeg nu skal op og cafehygge med sødeste Melissa i Aarhus og Lykke i Herning, når jeg en dag besøger min egen familie i Odder. Jeg kan slet ikke vente!
  • 3 minutters læsning
Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg kunne gå fuldtid med mit designprojekt, aldrig. Det vil da også vise sig, om det virkelig kan blive ved med at fortsætte – jeg kan næsten ikke tro det, jeg håber det af hele mit hjerte. Jeg vil i hvert fald kæmpe 110% for, at det kan. Det giver mig nemlig en helt speciel glæde, som jeg aldrig har mærket før!
  • 2 minutters læsning
Alfa omega med dette blogindlæg er, at jeg IKKE giver op, og jeg ender IKKE som skraldemand (selvom min far altid har fortalt, at det er et fantastisk betalt arbejde) – jeg kæmper videre og ridder med på bølgen, booster min selvtillid og vokser som menneske og person.
  • 3 minutters læsning
Mit design af økologiske t-shirts med fokus på enkle stregtegninger af kvindekroppen og andre sammenspillende designs, skal give et twist og et spil, hvor vi alle i sidste ende skaber esammenhæng i fællesskab. Alle tre har vi altså kvindekroppen som det primære fokus – vi ønsker at gøre den til noget ekstra smukt og unikt, men med enkelthed og et unikt aspekt.
  • 2 minutters læsning
Der var ingen tvivl. Selvfølgelig skulle jeg have det design på min arm. Det var en ”win, win” – jeg ville få mit ønske opfyldt om en tatovering, men vigtigst af alt, så ville jeg altid kunne tænke på min farmor, når jeg kiggede på den – tænke på at hun havde valgt hendes yndlings af mine designs ud til netop den tatovering, jeg skulle have lavet.
  • 2 minutters læsning

"Og det var hér at ”Modern Design” udviklede sig – jeg greb min tegneblok og kastede mig ud i nogle helt nye motiver sammenlignet med dem, jeg havde malet og tegnet i alle årene indtil nu. Det startede for sjov, og ja - nu er det blevet til alt det i ser på webshoppen. Det vigtige for mig er, at I altid tænker på, når I kigger på mine designs, at der er en historie med dem alle sammen. Hvert og ét design er unikt. Ingen er ens, og alle er tegnet i hånden."

  • 4 minutters læsning

Find produkt

z