2 designs, 1 ophold, kæmpe betydning

  • 2 minutters læsning
Højskole er et vidt begreb - højskole kan ikke beskrives med ét ord - det skal opleves før, at man kan sætte sig ind i, hvad det indebærer. 
Før jeg drog på højskole, havde jeg ikke i min vildeste fantasi troede, at det kunne være SÅ vildt på én gang. Med alle følelesparameter i spil - en adrenalin der faktisk topper 24/7, udelukkende grundet at der hver eneste time er gang i den - det handler mere om at kunne vælge fra end at vælge til. Alt i alt, det er det fedeste og kan anbefales, big time ❤️

Udover en generel intro, vil jeg prøve at sætte lidt ord på, hvad højskole har gjort for mig - og Kitto Design. Først vil jeg nævne en ting, som jeg finder allervigtigst ved min udvikling på og højskole - nemlig at stå 100% ved den person jeg er - ikke at skulle forsøge at leve op til det ene eller det andet. Bare være den jeg er, om man så kan lide mig eller ikke. Jeg har virkelig fundet ud af, at ma ikke SKAL være venenr med alle - virkelig kvalitet frem for kvantitet, hvilket jeg tilgengæld også har fået 100%. Jeg har fået verdens aller bedste venner for livet. 

På mit ophold har mine hovedfag været skuespil og tegning - skuespil som har udfordret mig på det dybeste, hvilket var fuldt bevidst. Jeg fortryder ikke valget ét sekund. Tegning, fordi jeg bare elsker det, og selvfølgelig også grundet, at jeg har haft henblik på at udvikle Kitto Design under og efter højskoleopholdet. 
Med dette blog ønsker jeg derfor også, at sætte fokus på mine to nyeste og mest betydningsfulde tegninger - de har begge fået navn efter højskolen, og er begge designs som skitserer alle mine tanker bag højskole, samt alt hvad det indebærer for mig. Hele meningen med dem er, at de lægger opt til åbent fortolkning, og jeg vil derfor ikke uddybe mere end, at vinglasset viser min kvalitetshygge med veninder, samt min kærlighed til samvær, mennesker og livet - noget jeg virkelig har fået øjnene op for efter min tidligere kamp mod spisefrstyrrelsen. 
Alligevel var hyggen mulig at få igen. TAK! 

Skitseringen af kvindeansigtet dækker over, at jeg er kommet tættere på, at stå ved jeg er. Tak til alle jer der har været med hele vejen og stadig viser jeres interesse for mit designfirma - det gør mig glad helt indeni. Jeg kan efter dette ophold mærke, at streger, tegninger og design gør mig SÅ afslappet indeni og er min store passion. 
Efter højskolen skal jeg studere designuddannelsen, forhåbentlig til september, samt flytte sammen med to jyske piger i København. Jeg er evigt taknemmelig. 
Højskole-design-sweaternes er mulig at finde ved indtilvidere at skrive en besked - det vigtigste for mig er, at I tænker på betydningen bag - den er meget vigtig for mig - for mig er det ikke trøjer, men én stor kærlighed - netop derfor valgte jeg at lave et blog indlæg om dem ❤️

Senere kommer de på webshoppen, og til dem der vil følge med i mit andet design eller læse hele blogindlægget, er den:
www.kittodesign.com
Igen tak for alle jer 🌸

Find produkt

z