Langsamt Store, Another Jewel og Kitto Design

  • 2 minutters læsning

3 x dansk mode fra 1 verden

Efter at have stået ene i mit designprojekt hidtil, er det med kæmpe glæde og spænding, at jeg er indgået et designsamarbejde med to andre danske design brands her i København. Som overhoved og indkøber er Langsamt Store, en dansk, fysisk tøjforretning med bæredygtighed og økologi som det primære fokus – Langsamt Store er beliggende på Vesterbro i København, samt i Roskilde. Another Jewel, et dansk smykkemærke med de fineste smykker i genanvendt sølv og designs af smukke, enkle damekroppe, kobles med mit design af økologiske t-shirts i stregtegninger og sammen findes vi i Langsamt Store og udgør den nye kvindekrop-klollektion. Det er med kæmpe stolthed, at jeg nu kan sige, at jeg samarbejder disse to dygtige brands – vi skaber fokus på kvindekioppen i alle den former og forskelligheder

I vores samarbejde bidrager vi med tre forskellige genre, som sammen skaber vores endelige bud på kvindekroppen som kunst i design.
Another Jewel bidrager nemlig med unikke smykker med design af smukke, velformede kvindekroppe i genanvendt sølv. Langsamt Store står, som nævnt, som forhandler og har bæredygtighed og økologisk dametøj som det primære varemærke.

 

Mit design af økologiske t-shirts med fokus på enkle stregtegninger af kvindekroppen og andre sammenspillende designs, skal give et twist og et spil, hvor vi alle i sidste ende skaber en sammenhæng i fællesskab. Alle tre har vi altså kvindekroppen som det primære fokus – vi ønsker at gøre den til noget ekstra smukt og unikt, men med enkelthed og et unikt aspekt.

 

Kvindekroppen kommer i alle former – og alle former er unikke.


Hop ind på min webshop og se mine bud på stregtegninger med fokus på enkelhed med et twist af touch der skaber mit bud på design.

 

Find produkt

z