Ansvar, tro og håb

  • 2 minutters læsning

Hvad er ansvar?

Her må jeg svare helt kort: Her, ansvar for et andet liv.

Gennem mine, indtilvidere, 22 år, er jeg opdraget af en kærlig mor, som netop har ansvar, næstekærlighed og respekten for andres liv i førsteprioritet. Hun har lært mig, at beslutninger skal velovervejes - intet besluttes forsjov. 
Jeg indleder mit lille blogindlæg på denne måde for at fortælle, at min beslutning om at eje min egen hund, ikke bare er en hurtig beslutning: jeg har vendt og drejet det tusinde gange - jeg ved, hvad opgaven indebærer. 

Beslutningen, og grunden til at jeg vælger at lave et blogindlæg herom, har nemlig meget med mit selvstændige arbejde og design at gøre - det er en beslutning, som jeg har taget, netop for at styrke min motivation, min tro og min gejst for mit projekt - min lille, nye Noa giver min en forpligtigelse, en hverdag, en at tage sig af, når man som selvstændig arbejder hjemmefra og ikke har kollegaer på samme måde som andre. Jeg har en følgemakker, som jeg i den grad føler et ansvar overfor, en makker som skaber liv, glæde og tro på, at vejen er den rigtige - jeg brænder for det, jeg laver - og jeg ønsker at gå all-in med design. Jeg kan sagtens holde til livet med selvstændigt arbejde, så længe jeg har alle de fantastiske mennesker omkring mig i min fritid. 

Samtidig er beslutningen om Noa, som føles som min egen lille baby, også rettet mod en knap så sjov fortid, som i den grad er på rette spor. En fortid jeg vil tage med mig, lære af og bruge i fremtidige situationer. En truende spiseforstyrrelse, som aldrig skal have sine kløer i mig igen - nu står jeg med et ansvar, et ekstra liv at tage mig af, og i det hele taget bare den største kærlighed i mine hule hænder.
 
Det hele føles så rigtigt. Vi har haft første nat sammen - han er god, lærenem og giver alt det, som jeg så inderligt har ønsket i min beslutning. Alt er godt, troen fortsætter, mit arbejde og motivation blomstrer - jeg gror. Følelsen af et helt nyt og voksent kapitel er i den grad skudt i gang. 

Find produkt

z