Bliver jeg holdt for nar?

  • 2 minutters læsning

Den bedste, men hårdeste oplevelse, jeg indtilvidere har prøvet!

”Tak” er mit første ord. ”For” er mit andet ord – og hvad kommer så?
Jo, ”støtten” bliver mit tredje ord. Tak for den fantastiske støtte og ”heppen” op til liveudsendelsen – den gav mig lige den ekstra energi til at ”turde” gå på.

Tirsdag i TV2 News var den bedste, men samtidig også vildeste oplevelse, jeg har været med til i alle mine 22 år. Ude fra lyder det nok som fryd og gommen at få muligheden for at være med for så bredt et publikum – men som alle andre ting, oplevelser og følelser, så er der altid bagsider af medaljen også. 90% af oplevelsen var fuldstændig ubeskrivelig og fantastisk - 10% af den fik ”Lille Mette” frem i mig.

Kunne jeg præstere? Var jeg blevet snydt? Ville TV2 overhovedet dukke op som planlagt, eller var det naivt af mig at tro på, at jeg havde fået muligheden for at være med?
Bogstaveligt talt troet jeg så sent som 20 minutter inden, vi gik live, at det hele bare var én stor joke. 15 minutter inden rullede TV2 bilen så ind ved min lejlighed på Islands Brygge - jeg lyver ikke, når jeg siger, at dér gik et koldt gys gennem mig.
Inden jeg havde opfattet det sad jeg live, hvor hele Danmark havde muligheden for at se mig.
I momentet havde jeg slet ikke forstået det, tror jeg. Reaktionen kom først efter, hvor min webshop og telefon var bevis på, at jeg lige havde fremtrådt live for hele Danmark.

Jeg var 100% sikker på, at min forretning var meget travl for 2 uger siden, men jeg er godt nok blevet bekræftet i, efter i tirsdag, at det ingenting var, i forhold til hvordan det ser ud nu.
Jeg sprudler af glæde, følelsen af uvirkelighed, og niver mig nærmest hver eneste time i armen for at tro på det. Jeg bliver kimet ned af ventende kunder, og her kommer den ”lille Mette” frem, som får den dårligste samvittighed, hvis ikke hun kan gøre alle 100% glade 100% af tiden. Jeg kan ikke holde leveringstiden, og jeg har ENORMT dårlig samvittighed.

Jeg vil med dette indlæg blot fortælle, at hver dag er ny for mig – hver dag sker der noget nyt, og hver dag lærer jeg mere om mig selv. Jeg håber ikke, at I tolker dette indlæg som, at TV2 oplevelsen var en dårlig oplevelse. Det var den bedste oplevelse, jeg nogensinde har været med til! Det har kun skubbet mit projekt endnu længere frem, samt boostet mit selvværd en tand ekstra – indlægget skal tolkes som, hvordan jeg gennem en masse oplevelser hele tiden får muligheden for at forbedre min rejse og mig selv som person.

I morgen skal jeg interviewes af Brygge Bladet, og fredag skal jeg til mit første Design Event med Langsamt Store – butikken jeg samarbejder med på Vesterbro. Jeg er den gladeste pige, en oplevelse rigere og ikke mindst 1000 mennesker med hjerter af guld, rigere.

Tak for alt, og tak for jer.

Find produkt

z