Det er taktisk!

  • 2 minutters læsning

Har du fortrudt?
Er du flyttet tilbage til Fyn?

Var det ikke din drøm?

Ordsproget lyder: “Ét billede siger mere end tusinde ord”. Jeg laver det lige om.
“Ét spørgsmål kan vække mere end tusinde følelser”. Følelser på godt og ondt.
Følelser er en del af os alle, men i går fik jeg en mere speciel en af slagsen. Jeg fik en følelse, der satte mit lille sensitive hoved til at spinne.

“På det seneste har du da været et par gange på Fyn, og det ligner også, at du har fået mere tid til at se veninder? Er design ikke lige så stor en drøm mere? Var det kun lige i starten?”.

Her stopper jeg op. Min drøm indenfor design – ja egentlig bare min passion for det her arbejde, er kun blevet større siden dag 1. Helt rigtigt har jeg den seneste tid taget mig mere tid til min familie og mine veninder – men det er taktisk, som vi siger på håndboldbanen!
Er der nogen, ligegyldigt hvormeget man brænder for noget, hvorenten det er en sport, et arbejde eller noget helt tredje, der mentalt kan holde til at lave det samme 24 timer i døgnet, ligegyldigt hvor travlt man har?

Jeg tror det ikke! Det er derfor taktisk, at jeg virkelig har prioriterert mine store kærligheder og mit sociale liv mere end i begyndelsen, den seneste tid. Familietid, veninder og pigedrinks, sofahygge og god kaffe om søndagen - netop fordi det ER det her jeg brænder for, og netop fordi jeg gerne vil bevare gnisten og motivationen.

Som pige har jeg altid været en del af et “team”, hvor enten det var på håndboldbanen, tjenerjobbet eller i gymnasiet, At starte op som selvstændig og iværksætter indenfor design, har derfor samtidig været en udfordring, da “teamfølelsen” er en anden. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget snakken og kundekontakten giver mig med alle I fantastiske kunder og instagramfølgere – det er virkelig guld værd, nu hvor jeg arbejder hjemmefra og alene hver eneste dag. Når det er sagt, vil jeg også bare sige, at det netop er derfor, at jeg skriver, at det er taktisk, at jeg har vægtet veninder og familie højt, for netop ikke at brænde ud - og ordi jeg netop er en meget socialt anlagt pige. Hver dag kan jeg mærke, at gnisten kun bliver større - det giver mig endnu større motivtion og lyst til at fortsætte – derfor har jeg fundet en vej, og mit sociale liv skal derfor virkelig plejes parallelt med mit arbejde.

Det er jeg derfor ønsker at fortælle med det her blogindlæg er, at jeg er ved at lære mig selv at skille arbejde, passion og mit sociale liv ad – netop så jeg kan lave det, jeg elsker resten af livet. Og som I ved, så slutter jeg altid med:

Tak for alt og tak for jer – design og at være sprunget ud som selvstændig har været nervepirrende helt ud til fingerspidserne, men det har vist sig at være et fantastisk og helt rigtigt sats.

Find produkt

z