En drøm, forvandlet til mareridt

  • 2 minutters læsning
Alle iværksætters værste mareridt, eller i hverrt fald manges, har ramt mig i den sødeste juletid, og jeg tror stadig ikke på det.
En følelse jeg aldrig har siddet med før - jeg er bitter, ked af det, opgivende og alt derimellem. Jeg VIL klare det, men lige nu har jeg mest af alt bare lyst til at kaste håndklædet i ringen. 
Dog kender jeg mig selv og mit figtergen så godt, at det er ikke hvad, der kommer til at ske. De skal ikke få mig ned med nakken. “De” er omtalt som hackere. 
Min firma- og virksomhedskonto, samt annoncekonto er nu for alvor blevet hacket. Desværre omhandler det meget, meget store beløb, og det resulterer i en kæmpe udfordring hvad angår min ranking, mine gennemarbejdede annoncer og i det hele taget bare trafikken på min webshop. 
Jeg har som menneske ingen forståelse for, at man kan være så ondtsindet - sagt på en anden måde, have et hjerte af beton og sten. 
Faktisk kan jeg ikke hade folk, men jeg er her nået til, at jeg ikke kun hader de personer, der står bag og prøver at ødelægge min største drøm - næsten har ødelagt - jeg har ikke et ord, der er dobbelt så stærkt som hader, men jeg tror, at I har min pointe. Jeg er SÅ frutstreret og ikke mindst, føler jeg mig “nøgen” og krænket. 
Tanken om, at fremmede personer har mine personlige data, sidder og rodder i min økonomi og bare er så tæt på livet af mig, det er virkelig direkte ubehageligt. 
Blogindlægget ville jeg blot lave til alle jer skønne følgere for at fortælle, hvorfor jeg fra den ene dag til den anden har trukket mig drastisk - specielt hvad angår min aktivitet på instagram og min altid glade og sprudlende lyst til at udvikle mit projekt.
Jeg vil selvfølgelig også klargøre for jer, at hvis I ser udenlandske annoncer med krænkende billeder eller andet, så må I endelig ikke tro, at det er mig der står bag. Det er hackerne der er inde i min konto - de deler alt mellem himmel og jord. 
Jeg tror ikke, at jeg vil sige så meget mere - jeg er tom for ord og aldrig i min vildeste fantasi havde jeg troet, at det skulle ske for mig. Min største tog fra den ene dag til den anden en meget uventet drejlning. 
Jeg kæmper til det sidste - de må ikke vinde. Som sagt går jeg meget på standby hvad angår sociale medier, men min webshop er der, og jeg laver alle bestillinger og ordre, der kommer. Tak for alt, og tak fordi at I er jer. 
 
Jeg ønsker jer den bedste jul med dem I elsker allerhøjest. 

Kh 
Mette 
Kitto Design

Find produkt

z