En gammel og ny tid i kombi

  • 2 minutters læsning
Kan frihed og job være ét og samme?
Et valg og en start lige om hjørnet. 
Hvem er jeg? Hvad forbinder jeg med lykke? Hvornår er jeg glad?
Er der noget rigtig og forkert?
Tonsvis af spørgsmål i mit hoved, som jeg til daglig går og bikser med - ikke mindst, om jeg nu er god nok, som jeg er, om jeg er for meget, hvad angår de sociale medier, eller om jeg bare skal fortsætte og gøre det efter behov og lyst. 
Heldigvis er det gennem år, at jeg har været en usikker pige - “heldigvis” lyder sjovt, men faktisk er det ikke forsjov, at jeg siger "heldigvis". Det har nemlig resulteret i, at jeg er vokset med opgaven, jeg har lært gennem livet og lært en masse om mig selv - følelsen af det usikre er ikke væk, men jeg har lært, at jeg må følge min intuition og lyst, og glemme om jeg er “god nok” i andres øjne. 
Når alt det er sagt har jeg som tidligere nævnt besluttet, at mit sociale behov skal komme mere til sin ret i det daglige, hvad angår job. Jeg er en meget socialt anlagt pige - dét koblet med at arbejde selvstændigt, kan være hårdt - mit hjerte er fulgt, og jeg starter op med en masse kollegaer på byens lokale restaurant i næste weekend, når det hele åbner igen - jeg glæder mig til at komme tilbage til tjenerbranchen, køre design som min hobby, og trappe en smule ned på “online-racét” - design er, hvad jeg elsker, hvad jeg brænder for og hvad jeg vil resten af mit liv - men design er tusinde gange sjovere, når man har tid til afkobling, socialisering og hygge ved siden af. Ikke mindst familie, venner og kollegaer.
Derfor er jeg inderligt glad for min beslutning, og jeg glæder mig til en helt ny start. Jeg håber, at I fortsat vil følge med - design er nemlig alfa omega for mig - jeg elsker det. Jeg vil fortsat lægge nye designs op, men blot være en smule mindre online og aktiv i den daglige, skøre instagram-story. 
Tak for jer, og ønsket om en lige dejlig kommende sommertid. 

Find produkt

z