En gylden vej gennem smerte?

  • 2 minutters læsning

Står vi sammen?

I min familie, har keywordet altid været ”Hånd i hånd, klarer vi alt!”.
Det er netop grunden til dette blog, som jeg under hele coronatiden, har haft i tankerne at skrive.
Ikke kun i MIN familie står vi sammen – hele vores samfund står sammen nu.
Min kobling mellem den vinkel og mit eget design er, at jeg virkelig ønsker for alle, at man husker tiden med sin familie – samtidig med at man også lærer tiden med sig selv bedre at kende. 

Jeg har i coronatiden lært mig selv 99% at kende, som opfølgning på forrige blog indlæg. Jeg er så klar på at søge ind på Designstudiet til sommer, og efter min afklaring, er mit blod på tanden kommet tilbage! Jeg har gnisten 100% tilbage – igen er jeg afklaret med, at det virkelig bare er design, jeg vil med mit liv!

Mit liv og mine livsværdier retter sig mod:
Design, familie, venner og ”Mette-tid”

De værdier er blevet 100% klare for mig, nu hvor vi har gået så meget inden for husets 4 vægge så længe – eller rettere, i en tid hvor vi skal tildækkes af masker, som vi nok ikke behøver at lægge skjul på, irriterer os godt og grundigt. Blogindlægget er skrevet for at komme ud med budskabet om, at gennem noget skidt, kommer altid noget godt.
Jeg tror på, at vi på den anden side af corona – om det er ½ år, 5 år eller hvor længe, står endnu stærkere – vi bliver som samfund ”benstærkt”, som vi ville have sagt på håndboldbanen, hvor jeg nærmest er født.

Jeg elsker design, jeg elsker mit arbejde som selvstændig, min beslutning om uddannelse, og så elsker jeg min tilbagevundne til og glæde med min elskede familie og venner.
Min vej er fundet! Har I fundet jeres?

Find produkt

z