Én mund, én beslutning, én uddannelse

  • 2 minutters læsning

En barsk tid for hele samfundet – men også en tid, som vi på mange måder lærer af - at det virkelig er nu, at vi skal stå sammen!
Coronatiden har I hvert fald for mig også bragt godt – jeg er blevet klogere på mig selv, på mit liv, og på hvad det egentlig er, som jeg brænder for og gerne vil fremadrettet, hvad angår uddannelse, arbejde og livsværdier.

Så sent som I morges fik jeg en åbenbaring indeni – jeg blev klar over at en overvejelse, jeg meget længe har gået med, pludselig virkede 100% rigtig.
Jeg har taget en beslutning, som dette blogindlæg vil handle om, men kun lige kort.

Jeg vil nemlig ikke gøre et stort nummer ud af det, men blot fortælle at det for os alle er vigtigt at finde vores vej, og dét som gør os glade – ikke det som måske giver en masse indenfor karriere og arbejde, hvis ikke det mentale, glæden, og ikke mindst tiden til familien og venner, følger med.

Som pige er jeg nemlig dybt afhængig af en masse andre værdier end arbejde og karriere – derfor er et arbejde, der tager alle døgnets 24 timer måske ikke det, som passer mig 100% - men en god kobling – ja dét er lige mig!

Min beslutning er netop at søge ind på Deisgn & Økonomuddannelsen på KEA i København til sommer. Jeg kæmper og krydser alt, hvad jeg kan – heldigvis må man jo gerne forsøge flere gange, hvis ikke det lykkedes i første forsøg.


Min tanke med uddannelsen er netop, at jeg ved enden kan stå stærkere, gladere og med en endnu større lyst til design end nu! Jeg ønsker mig et liv fyldt med design, tid til familie, venner og “Mette-tid”. Jeg har derfor mærket efter, og det føles helt rigtigt. Beslutningen om uddannelsen tager mig tilbage til en skolebænk, som jeg faktisk elsker. Tænk at skulle aflevere en opgave igen – det lyder nørdet, men jeg ELSKER at fordybe mig og skrive, så faktisk kan jeg ikke vente. Indtilda vil mit primære fokus være tjenerarbejde med andre ungekollegaer – ved siden af vil jeg designe og på et nivau, hvor jeg stadig kan nyde det og have det som passion!

Blot et lille skriv, som jeg ville tage jer med i. Tak for at følge med, og tak fordi at I er jer.

Find produkt

z