Én passion - ét liv - hvad drømmer I om?

  • 2 minutters læsning
Kan ét produkt betyde noget?

Er det ikke bare et par løbebukser, du har sat ind på webshoppen?
Mit svar her, er faktisk nej. Det er meget mere end det! 
Sport har altid fyldt meget i mit liv - specifikt håndbold.
Hvorend jeg stadig dyrker det eller ikke, så har jeg stadig en helt bestemt kærlighed hertil. Løbetræning ligeså. 

Her vil jeg dog sige, at jeg engang fik modsatte forhold til løb, netop fordi, at det blev for meget. Alt med måde. Derfor har det taget mig tid at sætte løbebukserne på webshoppen, fordi det skulle ske på den helt rigtige måde!
Alle mine produkter har hver deres betydning - selvom jeg er revet væk fra sportens verden nu, så følger jeg stadig med - min kærlighed til en sund og aktiv hverdag dør aldrig. Jeg har udvalgt to af mine allerførste tegninger til webshoppens 2 første par løbetights: "Ballerina" og "Dreamy". 
Mit lille blogindlæg her er blot ment som, at vi skal huske at nyde, gøre hvad vi elsker og ikke af pligt - sig fra overfor hvad der tager overhånd, dyrk det, som gør dig glad. Design gør mig glad, sport gør også! Men på et niveau, hvor min krop stadig kan have det godt. Jeg har KÆMPE respekt overfor dem, som dyrker elitesport.

Jeg dyrkede det engang - det er den vildeste og bedste oplevelse at have i mig, men jeg mærker hver dag, at beslutningen om ikke at være på det plan, var i min situation den rigtige. Den gule trøje på billedet gør, at jeg stadig er gul inde i hjertet - min kæreste håndboldklub GOG. 

Når alt dette er sagt, så er den helt nye sportkollektion er nu på webshoppen - alt ris og ros er kærkommen! Jeg ønsker jer alt godt - pas på jer selv og hinanden, og lev det liv, I ønsker med den passion I brænder for. 

Hop ind og kig, hvis det lyster - der er kæmpe kærlighed heri. 

Find produkt

z