En svær, men vigtig beslutning

  • 2 minutters læsning

En meget svær beslutning

Jeg har taget en beslutning – en beslutning der faktisk har været en del hårdere end mange andre beslutninger, jeg har stået overfor indtil nu i mine 22 år.
Jeg ELSKER design, iværksætteri og at være selvstændig. Det har været en stor drøm, der virkelig bare er gået i opfyldelse!

Det strider bare rigtig meget imod mine andre livsværdier som; god tid til familie og venner, et fedt teamarbejde på job, samt følelsen af at have et tidsrum, hvor man har 100% fri.

Jeg har derfor taget en beslutning om, at design og iværksætteri skal være min hobby, og på et plan, hvor jeg stadig kan have mig selv om mine værdier med i det. På et plan hvor jeg kan følge med, og hvor det stadigvæk er sjovt. Fordi det var jo netop derfor, at jeg startede. Det skulle være sjovt, og så selvfølgelig fordi, det virkelig bare er det jeg brænder for. Gnisten har den seneste tid ikke været den samme, fordi min krop og mit hoved virkelig bare har været træt. Min plan er at skulle starte uddannelse indenfor design og økonomi næste år eller året efter - lige nu skal mine andre livsværdier bare følge parallelt med!  

Dette blogindlæg skal ikke forstås som negativt, eller som at jeg stopper med noget som helst indenfor mit design. Det skal læses som, at jeg savner min tid som tjener med fantastiske kollegaer og venner, samt min gode tid til familie, som bare er dem, jeg har allerkærest. Derfor har valgt at få en deltidsstilling igen inden for restaurantionsbranchen, så jeg på en måde kan koble de to ting, jeg virkelig brænder for.

Jeg fortsætter og takker så meget for, at I følger så meget med.
Det har og er virkelig overvældende, og jeg glæder mig til endnu flere fantastiske stunder i fremtiden. Jeg er kun lige begyndt, og rejsen er SÅ spændende!

Kram fra en glad Mette

Find produkt

z