Et helt vildt skridt

  • 2 minutters læsning

Meldte du virkelig fra?

Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde. Jeg tror, at jeg vælger det første.
Egentlig er det et rent luksusproblem, men jeg går alligevel og tror, at jeg vågner fra min drøm i morgen. Jeg måtte i går melde fra til noget, som jeg i starten af mit designprojekt, hver eneste dag, kæmpede for at opnå – i går kom det helt af sig selv, men jeg takkede pænt nej grundet at alting er gået så vildt – JEG DRØMMER OG JEG KAN IKKE FÅ ARMENE NED.

Kom nu til sagen, Mette. Og det gør jeg nu. Jeg er vist kendt for lange tekster, men jeg prøver at være konkret. Jeg har bare så mange ting på hjertet, at jeg ikke ved, hvor jeg skal starte eller slutte. I går blev jeg kontaktet af en forretning, der ønskede at udarbejde en kollektion med mit design og altså indgå et samarbejde. Et samarbejde hvor jeg skulle tegne nogle designs udelukkende til dem, og kollektionen skulle være en ”Limited Edition”.

Jeg må bare sige, lige gyldigt hvor latterligt det lyder, at jeg måtte melde fra grundet at jeg tilnærmelsesvis ikke engang kan følge med min egen webshop – jeg håber, at I ved, hvor højt jeg prioriterer, at mine kunder får god service og er i første række.
Derfor ville jeg ikke takke ja til et tilbud, som skulle betyde, at jeg skulle yde ringere service – en hver iværksætters drøm, og jeg er sikker på, at jeg vågner fra den i morgen.
Jeg har dog heldigvis fået aftalt med dem, at jeg kan vende tilbage, når der bliver mere luft og min tid er der. Det hele er så uvirkeligt.

Hver eneste dag i april gik med at vadde København tynd, i håb om at en forretning ville have mit design – jeg ringede rundt til webshops, kontaktede så mange fysiske forretninger som muligt og kæmpede en kamp for at få et samarbejde.

Nu står jeg, tre måneder senere, og må takke nej til noget, der pludselig selv byder sig.
Jeg ønsker på ingen måde at skrive dette indlæg for at fremhæve mig selv eller min rejse – jeg skriver det udelukkende for at fortælle ALLE, at hvis I har en drøm, så tro på den, kæmp for den - en dag vil den gå i opfyldelse.
Lige gyldigt hvor mange dage, måneder eller år, der skal gå, før i mærker fremskridt, så er det muligt. Afstanden til lyset for enden af tunnelen varierer, men med blod, sved og tårer, så kan vi ALLE nå det.

Afslutningsvist vil jeg igen takke jer, der har købt T-shirt, hoodies, muleposer, plakater, eller bare været med på min rejse. Om man har købt mit design eller bare heppet på sidelinjen, så har det været mere end guld værd. I er grunden til, at jeg hver dag vågner på Islands Brygge med et kæmpe iværksætter-sug i maven og klar til en ny og spændende dag.

Hver dag er forskellig, og hver eneste dag tror jeg, at drømmen ender.
Hver eneste dag overrasker I mig. TAK.

Find produkt

z