Et københavn i Svendborg

  • 2 minutters læsning
Kan man flytte København og Islands Brygge til Svendborg? Kan man flytte Svendborg til København? En lang tid med tusindvis af følelser, forvirring, frustrering og mangel på rodfæste og beslutning. Dilemmaer er noget, jeg som pige er kendt for at stå i, eller sætter mig selv i, og ja, det har virkelig været overskriften på mit liv de sidste to måneders tid. 
Alle har vi nok vendt og drejet livet uendeligt med gange gennem den her øjenåbner af en corona - vi har lært os selv SÅ godt at kende - det har jeg i hvert fald. 
Min kære lejlighed på Islands Brygge har jeg måtte forlade for en tid, i savn af mine kære familie og lysten til at være tæt på, i en mærkelig tid. En tid der har givet mig behovet for følelsen af  at bo tæt på og være 2 minutter væk fra et spontant møde eller hyggefredag med mor, far eller bedsteveninden. Det er for mig, hvad livet er. Det er guld værd og giver mig en tank fyldt op på pluskontoen. Rettere sagt, familie og venner er for mig, hvad livet er. 
Et smil op til ørene!
Den følelse har jeg taget alvorligt. En følelse jeg ved, jeg på sigt også kan få i min lejlighed på Islands Brygge. Også en følelse jeg har brug for at bibevare lige nu, og det skal være i Svendborg. Når alt det er sagt, føler jeg mig samtidig SÅ heldig. 
Nok står jeg og har med 95% sikkerhed fundet min ønske lejlighed i mit elskede Svendborg - tæt på vand, by og alt jeg elsker - præcis hvad jeg også er tilhænger af. MEN jeg kommer samtidig tilbage til det sociale liv, jeg som social pige, er afhængig af. Netop i går fik jeg mit elskede tjenerjob tilbage på en af mine yndlingsrestauranter i Svendborg. Min glæde har fundet rodfæste - jeg bekræftes mere og mere i, at flytningen af Islands Brygge til min fødeby og familie, Svendborg, den er helt rigtig for et godt stykke tid. Jeg prøver i hvert fald at flytte mit Islands Brygge med, da jeg virkelig også har fundet kærlighed til dette idyl af København.
Mit nye job betyder IKKE, at jeg stopper med at designe! Men som før, så er en god kombi det idealle for mig. Et liv som selvstændig, er ikke kun en dans på roser - jeg savner det sociale og har dermed fundet frem til, at design skal køres samtidig med tjenerjobbet. Jeg glæder mig, og jeg glæder mig samtidig over at have så mange som jer, der er støttende og søde at have med. Et smil herfra, og ønske om, at I alle også ved, hvad det rigtige for jer er - det føles godt, at tage en beslutning, og jeg melder mig hermed fan af min nye beslutning. 
Tak for alt og god weekend. 

Find produkt

z