Factor-fri?

  • 2 minutters læsning
Factor-fri?
Kan du holde fri-fredag? Kan du slukke telefonen, slukke de sociale medier og bare lave sofaflyder? Hvad er arbejde og hvad er fritid? Arbejder du i weekenden?
 
Alle disse er spørgsmål, som hvirvler i mit hoved i øjeblikket. Min fredag står på invitation til x-factor, god mad og vin, hygge og en lille hvalp, der skal med på besøg. Han er endda så heldig, at mine fantastiske venner har en af samme størrelse, en tand større måske - men en legekammerat ;-)
 
Livet er én stor læreproces - en spændende en af slagsen, men samtidig også en læreproces, som skal tolkes med de øjne, der ser. En læreproces der intet facit har - fordi, er fritid og fri det samme for min mor, som det er for mig? Hvad betyder det, når jeg siger, at jeg holder fri? Det betyder ikke nødvendigvis, at fri for min mor, veninde, moster eller fjerde person defineres på samme måde. 
 
Jeg har ikke et endegyldigt svar på, hvad jeg synes fri for mig er - jeg vejer frem og tilbage - fordi jeg brænder så meget for design, at hvis jeg blot har “Mette-dag” og bare er mig og hunni, så føles det som fri, når jeg are kan begrave mig i at designe. Er jeg inviteret på hygge, så kæmper jeg, og øver i øjeblikket rigtig meget på, at være mere væk fra medier, designs og hele den verden, jeg ellers lever i 24/7 grundet mit arbejde med design foregår meget online. 
 
Jeg vil være tilstede - jeg vil lære at kunne adskille arbejde og fritid, så andre synes, at jeg er hyggelig at være sammen med. 
“Så Mette, en dag findes middelvejen, måske” - det forsøger jeg at overbevise mig selv om ;-) 
 
Jeg holder fast i, at når jeg er mig selv, så har jeg også fri ved design - der er intet rigtigt og forkert, så længe man føler afslapning ved det. Når jeg er på hygge - så er MIN læreproces at stikke snuden modsatte retning end medieverdenen, og bare være.
 
Måske I kender den kæmpe identitetsforvirring, der af og til opstår i livet? Det føles som en stor rutsjetur, men igen det, som gør livet så spændende. 
 
Tak for at kunne arbejde med design, tak for at det føles som terapi og afkobling og tak for at I er jer. God weekend og så glæder jeg mig til hygge ogfri-fredag"! 
 
Bered jer på SOFA, X-FACTOR & HYGGE med dem I holder af!

Find produkt

z