Historien bag "Limited Edition"

  • 2 minutters læsning

Min ”Limited Edition” t-shirt

Et nyt produkt, og så alligevel ikke.
Mit designprojekt med ”Modern Collection” tog sit udspring ifølge med coronatiden – nærmere for 1 – 2 måneder siden. Efter to uger besluttede jeg med et samarbejdende firma, at jeg skulle udgive et design, som havde en helt speciel betydning med sig. Det skulle komme i et begrænset antal. Jeg lagde derfor hovedet i blød og tænkte bogstaveligt hele mit liv igennem for at finde frem til en tid, en historie eller en person, som havde sat et helt specielt aftryk i mig. Efter en lang betænkningstid, kom jeg i tanke om historien bag min tatovering på underarmen, og faktisk var jeg ikke længere i tvivl. Det komne design ”Limited Edition” skulle designes ud fra min egen tatovering. En tatovering der har en uhyrlig stor betydning for mig og mit liv. Betydningen skyldes, at tatoveringen er en, som jeg har fået for 2 år siden, da jeg fyldte 20 år.

Jeg fik den ikke af hvilken som helst person. Jeg fik den af min kære farmor, da hun vidste, at jeg gerne ville have en tatovering. Hun gav mig gaven med den betingelse på, at det blev rosedesignet, som hun for år tilbage havde set mig tegne. Det var et krav fra hendes side af, at hvis jeg skulle have den tatovering, så skulle det være med hendes yndlingsdesign, som jeg have tegnet som 17-18 årig.

Der var ingen tvivl. Selvfølgelig skulle jeg have det design på min arm. Det var en ”win, win” – jeg ville få mit ønske opfyldt om en tatovering, men vigtigst af alt, så ville jeg altid kunne tænke på min farmor, når jeg kiggede på den – tænke på at hun havde valgt hendes yndlings af mine designs ud til netop den tatovering, jeg skulle have lavet.

Samtidig med at hun udvalgte rosedesignet , satte hun min tankestrøm i gang. Jeg blev mindet om dagen, hvor jeg netop tegnede det design i slutningen af 3.g.
Jeg havde haft en hård skoledag og skulle have dagens sidste lektion til at gå, hvorfor jeg straks greb min blyant og et stykke papir og lod tankerne flyve.
Rosen, der dækker kvidens venstre øje, symboliserer for mig, at vi alle går med hver sit, som ingen andre end os selv kender til. Alle er vi forskellige, og det er netop dét, der gør mennesket så unikt. Hendes højre, lukkede øje hviler og lader tankerne flyve – øjet bekræfter hende i, at ligegyldigt hvad man som menneske måtte kæmpe med, så er alt okay. Vi er unikke hver og én. Mit design ”Limited Edition” har jeg altså valgt at få igen, men denne gang på en sort hoodie og en sort T-shirt. Jeg håber inderligt, at I vil tænke på min hensigt med dette design, hvis I fristes til at købe ”Limited Edition”. DU er unik.

 

 

 

Find produkt

z