Hvad blev det til?

  • 1 minutters læsning
Jeg føler mig glad og heldig 🙋🏼‍♀️
Et lille skriv om et trin på rejsen, til jer der følger min forretning og mit designprojekt 🥰

Mit ønske om at kunne koble mit design, med det sociale liv og glade mennesker omkring mig, flasker sig - for at følge op på sidste uges lille blogindlæg 😍

Jeg har været mega heldig og skal allerede starte et job, der giver mig tanker tilbage til, før jeg sprang ud som selvstændig - nemlig i en københavnercafé med andre unge 🤩
Lige præcis hvad jeg har savnet!!!
Det dejlige tjenerjob 😇

Det betyder, tvært imod, ikke at jeg stopper min kærlighed til iværksætteri og design - jeg har bare brug for en god blanding!

At arbejde alene hjemmefra kan ærligtalt være benhårdt socialt og psykisk, lige så hårdt, som det selvfølgelig kan være det fedeste! ❤️
Det sociale behov opfyldes bare ikke på samme måde.

Så jeg føler virkelig, at jeg har trukket lykken! Jeg kommer tilbage til tid med min familie, venner og kollegaer, som jeg VIRKELIG har savnet - samtidig kan jeg designe og køre forretning på livet løs, som jo virkelig også bare er mit “all-time-favorite” 😍

Jeg ville bare lige følge op, så I vidste, at jeg faktisk er en yderst glad pige lige nu. Jobbet fik jeg nemlig i dag, og beslutningen føles SÅ rigtig - MEN design og forretning vil altid være nummer 1 🤘🤩

Find produkt

z