Hvem skal jeg tilfredsstille?

  • 2 minutters læsning

Design og økonomi? Eller selvstændig?

Hvem skal jeg tilfredsstille?


Mennesker er forskellige – vi er vores egen, og hvor ville det være kedeligt, hvis vi alle var ens. Selv har jeg kampe med mit indre hver eneste dag – faktisk skal det forstås positivt! Hver en kamp giver mig noget og gør mig stærkere som menneske. Jeg tror ikke, at der findes mennesker, som ikke har noget at kæmpe med – det udspringer bare på forskellig vis.

Den seneste tid har stået på et indre dilemma, da jeg altid har været en pige, der rettede mig for at gøre andre glade – det er netop symbolet bag denne trøje!
Jeg har lavet trøjen ud fra mine egne yndlingsnuancer – nemlig rosa!
Inden jeg flyttede hjemmefra, var hele mit værelse fyldt med rosa. jeg lavede en regel i min nye lejlighed; kun 3 ting rosa! Meeeen, det holdte ikke helt..

Den nye rosa trøje er man nok enten er vild med, ellers kan man slet ikke døje den. Symbolet er, at jeg har lukket mine ører og tanker for, hvad andre måske ville mene – jeg har lyttet til mit eget, lille designbehov.
Jeg er bare ellevild med rosa! Det kan ingen vidst tage fra mig.

Det her blogindlæg skriver jeg også grundet, at jeg har haft et andet dilemma.
Netop det dilemma, at de fleste af mine jævnaldrende er på studie og har gang i en uddannelse, hvor deres sociale behov samtidig bliver opfyldt.
Som selvstændig skal man hele tiden opsøge tiden med det sociale, netop grundet arbejde hjemmefra. Det kan være hårdt, men samtidig kan man også selv indpasse, hvornår behovet opstår, og hvornår ”Mette-tiden” kalder. Derfor er det et dilemma - men et dilemma som ikke er stærkere end, at jeg ved, at mit nye liv som selvstændig designer, er det rigtige valg. 

Så selvom et studie indenfor Design og Økonomi har været min drøm, så slipper jeg ikke iværksætteri. Jeg kæmper videre – tager de hårde dage med, og så fokuserer jeg på de 99% gode dage, der er. Jeg savner min familie hver dag, men når vi endelig er sammen, så er det noget ekstra specielt og med ekstra kvalitet bag. Svendborg, hvor mine forældre bor, tanker mig op på helt anden vis, hver gang jeg er hjemme. 

Rejsen med design er det hele værd – det er mildest talt guld værd.

Find produkt

z