Hvor blev livet af?

  • 2 minutters læsning

Hvor blev livet af?

Hvad er mine livsværdier? Penge er jo ikke lig med lykke?
Det er en frihed at have, men et fængsel, hvis ikke tiden til det, som virkelig giver lykke, er der. Tankerne er nogle, som har strejfet mig det sidste stykke tid - jeg har haft en følelse af, at noget ikke var fuldendt, eller at en ændring i min tilværelse var nødvendig.

Derfor har jeg taget en vigtig beslutning - en beslutning som jeg allerede nu er blevet bekræftet i, er den helt rigtige. Fordi for mig, så er lykke lig med kærlighed, familie, venner, kollegaer og Mette-tid. For at være ærlig til bunden, så har jeg den seneste tid følt mig som en robot - en pige der arbejdede fra 9-24 uden at tillade at mærke sig selv, se sine veninder, familie og bare smide sig i sofaen og koble 100% fra.

Min beslutning er gået på, at jeg har fået en fuldtidsstilling inde på strøget i det fag jeg var i, inden jeg startede som selvstændig - nemlig inden for restaurationsbranchen med en masse andre jævnaldrende og ældre - en kombination der passer mig helt perfekt og følelsen 100% rigtig i maven. Min beslutning var den helt rigtige! Caféen og restauranten er allerede mig ;-) Jeg skrev tidligere om en sandwichbar jeg var startet i - det var midlertidigt indtil dette drømmejob, smiler.

Det betyder på ingen måde, at mit design og mit liv som selvstændig lægges på hylden - tværtimod - det giver mig gnisten tilbage og lyst til mere - på sigt er min drøm stadig, at jeg kan fortsætte med det for evigt. Jeg vil bare gerne ud blandt en masse andre unge, før at jeg vælger at gå all in.
Jeg er blevet taget imod med kyshånd af de sødeste kollegaer, gæster og management. Jobbet er med fuld fart på, fokus og at tænke fremad - jeg elsker at have travlt, og samtidig servicere en masse glade mennesker! Det giver livet så meget - hvis I spørger mig. Jobbet jeg har fået kunne ikke være ønsket bedre! Pludselig føles det igen som om, at det hele flasker sig og giver mening. Design, tjener, kollegaer og teamfølelse er det jeg forbinder med et ønskejob. Jeg kan køre design og restaurationsbranchen parallelt, og det er helt perfekt.

Livsværdier kan glemmes, vi skal stoppe op, tænke en ekstra gang - hvad er det egentlig, der gør os glade helt indeni?

Find produkt

z