Ikke røde T-shirts, men røde øjne

  • 2 minutters læsning

RØD TOMAT OG RØDE ØJNE

Min rejse indeholder alt fra røde tomater til røde øjne til rødt blod på tanden.
Det virker mystisk i sammenhæng med T-shirts – jeg ved det.
Og når ja, rejsen indeholder da også T-shirts, design, sweatshirts og en masse lykke!

Én ting den også indeholder er svære beslutninger og sats – sats som kan føles som at tage en karrusel i tivoli, fordi det er med så mange sommerfugle og frygt i maven for, at jeg satser forkert.

I går var en af de hårdeste dage på denne rejse, følelsesmæssigt - jeg har satset BIG TIME, og jeg håber så inderligt, at jeg har satset rigtigt. Endnu et opslag, men jeg har meget på hjertet. 

Grundet at jeg ikke har mere end 24 timer i døgnet og to arme og to ben, så er jeg blevet nødt til at stoppe på mit elskede fuldtidsarbejde, Rossopomodoro på Illum Rooftop, hvor jeg var fuldtidstjener. Rossopomodoro betyder netop rød tomat på italiensk!
Beslutningen blev vi enige om. Trods at det føles som et KÆMPE sats, så føles det også som at komme et step tættere på min drøm.
Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg kunne gå fuldtid med mit designprojekt, aldrig. Det vil da også vise sig, om det virkelig kan blive ved med at fortsætte – jeg kan næsten ikke tro det, jeg håber det af hele mit hjerte. Jeg vil i hvert fald kæmpe 110% for, at det kan. Det giver mig nemlig en helt speciel glæde, som jeg aldrig har mærket før!

Grunden til, at dagens rutsjetur på følelserne var toppet ekstra i går skyldes, at jeg aldrig har haft så godt et arbejde med så gode kollegaer, gæster og, ved I hvad? Faktisk også mad, haha, I må gerne grine, men en kæmpe anbefaling til denne italienske restaurant – virkelig et besøg værd, hihi.

Beslutningen har jeg taget grundet, at I har væltet mig med storm – så sent som i nat drømte jeg, at hele projektet var gået i vasken og at jeg ikke længere kunne betale min lille lejlighed, fordi mine designs kun havde interesse for en tid, og at denne tid nu var ovre. Dermed FORKERT beslutning og sats.
Jeg slutter af med at fortælle jer denne drøm, da jeg synes, at den viser meget godt, hvordan man som iværksætter hver dag er MEGA spændt på, om man nu kan præstere eller ikke. Det hele afhænger af indsats, gejst og viljen til at ville!
Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, og så kan jeg ikke gøre mere.

Nogle gange skal man ride med bølgen, og jeg taget chancen og sadlet op.
Jeg er klar til kamp! Faktisk er T-shirten ”SHINE” i lyserød pastel dedikeret til Rossopomodoro og min kærlighed dertil, da designet er et, jeg tegnede i sommers oppe i restauranten, da jeg sad og fik min lille fyraftensdrink efter arbejde.
Den betydning er plantet i mit hjerte og heldigvis ved jeg, at jeg fortsat skal på besøg i restauranten til en masse hygge med kollegaere og gode Rossinier (min yndlings, italienske jordbær-cocktail), ups.

T-shirts, sol og sommer venter, og mine fingre er krydset!

 

Find produkt

z