Jeg er sikker, mor!

  • 2 minutters læsning

Er du sikker?

Et visit hjem til sine kære forældre kan give stof til eftertanke – mit visit hjem til Svendborg de forrige dage, gjorde det samme.
Som en lille fortsættelse af sidste blogindlæg omhandlende livet efter at være sprunget ud som selvstændig – sprunget ud på dybt vand - vil jeg den her gang drage det et step videre.
Et step min kære mor i går gav mig lysten til at skrive om.

Jeg tog hjem på besøg – men jeg vil ikke ligge skjul på, at min nærværhed ikke var der 100%. Som person hader jeg at fremhæve mig selv, men jeg ved ikke rigtig, hvordan jeg ellers skal sige det – nærværheden var der ikke, fordi min forretning virkelig går fint I øjeblikket, og I skal vide, at jeg er SÅ taknemmelig.

Tankerne gik derfor på en masse pakker og ventende kunder, men samtidig en dårlig samvittighed over ikke at kunn koble 100% fra, nu hvor jeg endelig var hjemme, ved dem i mit liv, som jeg har allerkærest.

Som pige er jeg meget sensitiv og følsom, og ja, derfor havde jeg da lige en kort hyle-tur, da det store spørgsmål fra min mor kom på vej hjem fra vores indkøbstur i Rema.

“Mette, er du sikker på, at det er det her du vil?
Er det stadigvæk sjovt?
Jeg synes du har lidt frustrationer over travlheden og om at kunne følge med og gøre det godt nok?”

Min mor er nok den kvinde i min verden, der kommer med de klogeste og mest etiske spørgsmål, og tit sætter hun mig i den dybeste tvivl.
Her gjorde hun ikke. Jeg er HELT sikker. Det ER det her, jeg vil.

Faktisk er det det her, jeg vil, mere end noget andet.
Det er min drøm, min passion – hver dag giver mig kun lyst til mere. Jeg elsker at udvikle nye designs, sætte dem sammen på forskellige måder og bare finde de styles, som rammer jer, forhåbentligt, perfekt. 

Vil I høre hvad jeg svarede hende?


“Ja mor, der er ingen tvivl! Men er du oppe i skyerne hver dag?
Det er klart, at jeg har frustratione, fordi jeg gerne vil levere 100%, samtidig med at jeg savner jer. Mine frustationer SKAL være der, fordi der er dér, jeg forbedrer min forretning og mit arbejde!”.

Svaret var en smule direkte og hårdt, i forhold til hvor følsomme min mor og jeg normalt er overfor hinanden. Jeg var bare bundærlig, fordi jeg elsker alt ved at være blevet selvstændig indenfor design – hver dag er ny og hver dag, tror jeg, at jeg drømmer. Det er benhårdt – nogle dage er sjovere at pakke t-shirts og trøjer end andre, men i det store hele, er det alt værd.

Find produkt

z