Melissa, Lykke, gul og guld!

  • 3 minutters læsning

GULD-PIGER! 
Mange oplevelser har jeg fået på rejsen – nogle bedre end andre. Heldigvis har der været så mange fantastiske, at det overskygger mine nervøse tårer og mavekramper for, at mit projekt ville brænde sammen – jeg er ved at være overbevist om, at mit sats med at gå fuldtid er til den rigtige side! Det har de sidste tre dage vist og dokumenteret på papiret – så får jeg alligevel brød på bordet, og jeg indrømmer: JEG DANSER AF GLÆDE!!!
Indeni, da jeg har jordens stiveste håndboldben, hvilket betyder, at jeg er den værste danser!!

Jeg danser samtidig også grundet, at jeg er omgivet af SÅ meget kærlighed! Måske lyder det hårdt og ensomt, at jeg fra 8 om morgenen til 24 om aftenen udelukkende arbejder, men ved I hvad? Det er det STIK modsatte. Jeg er omgivet af SÅ meget kærlighed fra SÅ mange nye, søde mennesker, som jeg ikke engang har mødt i virkeligheden.

Så mange mennesker, der følger med på Instagram af unge, fantastiske piger, som virkelig næsten føles som mine veninder. Jeg kommunikerer med dem og vores ”fællesskab” fra morgen til aften, og vi ”hygger” os virkelig med det.
De er med på min designrejse og med til at beslutte nye produkter – så skønt med så søde mennesker og samtidig har jeg fundet ud af, at det udover BRØD også sikrer PÅLÆG.

Billedet vækker måske jeres opmærksomhed – og det skal det også!
Kan man se ned til et forbillede?
De her to 14-årige piger er MINE forbilleder!

Melissa og Lykke er 14 år – jeg har lært dem at kende igennem instagram, da de for et stykke tid siden begyndte at følge mit designprojekt. Fra dag 1 skrev jeg med dem, i det at de virkelig var søde og syntes om mit design. De fortalte at de SÅ gerne ville købe noget. Melissa havde dog sat det på ønskelisten til fødselsdagen om lidt og Lykkes mor lagde den sødeste ordre.
Allerede her kunne jeg ikke stå for dem – hvis jeg kunne vise jer deres beskeder, så havde jeg gjort det – to piger med så store hjerter, skal man virkelig lede længe efter! 14 år – hvad kan de dog ikke blive til?

Der gik én dag, og jeg fik en ordre fra Melissas faster, Marianne! Og ved I hvad?
Der var en lille ”ordre-note” som væltede mig bagover!
Marianne ønskede en T-shirt og en hættetrøje og hjertens gerne en personlig hilsen, da hendes niece stod og havde fødselsdag lige om lidt.
En niece som var MEGET vild med mine produkter og mig, åbenbart (jeg er vild med dig Melissa, og Lykke). Der gik 1, 2, 3 sekunder, og jeg vidste hvem det var – jeg havde netop skrevet med Melissa en time inden. Marianne havde slet ikke behøvet at spørge om en personlig hilsen - det var allerede selvskreven med så fantastisk en pige, der var begyndt at følge mig.

Ala omega er, at jeg nu skal op og cafehygge med sødeste Melissa i Aarhus og Lykke i Herning, når jeg en dag besøger min egen familie i Odder. Jeg kan slet ikke vente!

Hver dag modtager jeg beskeder fra piger på 12-15 år, der ønsker at få nogle gratis produkter i håb om, at de kan betale med lidt reklame – jeg har takket nej hver eneste gang, men samtidig været så tæt på at give ud, da mit hjerte bare smelter – det er så overvældende at se, at de skriver, at de virkelig er fan af mig og ville ønske, at de kunne designe så fedt tøj! Måske at jeg en dag kan se, at det er meget fint det tøj, jeg designer - lige nu kan jeg ikke se det fantastiske ved det, hihi.


Blogindlægget her er skrevet til Melissa og Lykke, som bare giver mig mega meget livslyst, glæde og gå-på-mod! I er de sejeste. Tak for alt.

Find produkt

z