NOK ER NOK!

  • 3 minutters læsning

SÅ ER DET NOK!
Skal jeg skrive det for første gang I mit 22 årige liv?

Jeps det skal jeg – fordi nok er nok, og jeg fik I går sagt fra overfor en leverandør, der simpelthen IKKE viste samarbejde. Så nu siger jeg noget, jeg aldrig har sagt før! “Jeg er stolt af mig selv!”. Jeg har lært at sige fra, stå på egne ben og sætte mine grænser for, hvad jeg vil finde mig i.

Et nyt produkt og et nyt design af en badedragt, har været det sidste i mine tanker de sidste mange dage, inden jeg er faldet I søvn - grundet at jeg bare VIL have badedragterne på min webshop, NU. Det skal de også nok komme, ingen tvivl om det, men min største udfordring i mit forretningsgen er min tålmodighed…
Når jeg har fået en idé eller sat mig for et nyt design, så skal jeg ikke tælle mange sekunder, før der gerne skulle ske første step I processen.

Det er utrolig farligt med utålmodighed som selvstændig – det ved jeg fra en vis, Steen Nielsen, af min far. Vi forsøger at holde hinanden nede - indimellem lykkedes det, andre gange ikke ;-)
Men nu til sagen, som har gjort, at jeg for første gang har følt mig stolt af mig selv.

Jeg har været i snak med en københavnsk producent af badedragterne, som tilsyneladende lod til, at de godt kunne klare opgaven – det skal siges, at det, mystisk nok, er meget svært at få det lavet. Samtidig havde jeg fundet en model af en badedragt, som jeg godt kunne tænke mig, og jeg gav tydligt udtryk for, at kunne de klare opgaven, så skulle jeg faktisk bruge rigtig mange – ergo havde de altså mulighed for et godt salg, hvilket vel egentlig er førsteprioritet, når man har en forretning, som skal køre rundt. Det ved jeg da fra mig selv – en ordre kan give et KÆMPE kick indeni.

De gik på sagen og ville give mig besked næste dag! De skulle bare lige have prøven hjem. Efterfølgende dag ville de lave en prøve med mit design på.
Jeg ventede, som et lille barn der venter på juleaften! Var der sket noget næste? Nej. Utålmodige mig rykkede dem én gang, så to gange og jeg endte med hele tre gange, tre dage i streg. Alle gangene fik jeg at vide:
”I morgen, så ved vi præcist om det kan lade sig gøre, og så ringer vi straks!”.

Men INGEN af gangene var det dem, der kontaktede mig. Alle tre gange rykkede JEG dem – og egentlig, så var det jo mig, der skulle lægge penegene ved dem, og i princippet dem der burde være ivrige efter min pengepung?
Der må jeg bare sige, at det var amatørforretning i mine øjne. Tredje gang sagde de: ”Det ser svært ud, men vi ved noget i morgen!” – og NU kommer det stolte svar!!

Jeg svarede:
”Nej, jeg smutter. Det er simpelthen for ringe service, at det er tredje gang jeg skal ringe til jer uden nogen som helst melding, som lovet. Skulle I kunne løse min store ”drømmeopgave”, så er jeg faktisk ikke engang interesseret i at have jer til at lave arbejdet. Jeg finder en anden, der kan trykke mit design på dén badedragt, jeg drømmer om.”

Aldrig har jeg kunnet sige fra – spørg min elskede familie. Aldrig har jeg sat mine egne grænser, på den måde jeg gjorde overfor denne producent. Jeg lærer så meget efter at have kastet mig ud som selvstændig, og mit liv har aldrig været så fantastisk og fyldt med glædesfølelse, som det er nu. Jeg hviler i mig selv, elsker det jeg laver, og ikke mindst elsker jer dagligt at kommunikere med alle jer fantastiske følgere, samt venner og familie. Jeg har stadig en kæmpe usikkerhed i mig selv. Den går aldrig væk. Jeg lærer og tager ét step op ad den lange stige hver dag - det må være det vigtigste.

Badedragten kommer, men IKKE fra København - tak for alle jer og jeres fantastiske kærlighed. Den er BIG TIME givet tilbage fra mig. 


 

 

 


Find produkt

z