Robot eller pige?

  • 2 minutters læsning

Er jeg en robot eller pige?

Den seneste tid har været meget hektisk og travl, og min personlighed, person og egenskab til at bevare fokus og holde is i maven, har i dén grad været sat på en prøve. De mennesker, der har kendt mig hele livet ved, at jeg er en pige, der ønsker at gøre alle tilfredse ALTID – jeg ved ikke noget værre end at skuffe eller ikke leve op til de forventninger, andre mennesker eventuelt har – her med vinkel på mine fantastiske kunder og følgere, som jeg er evigt taknemmelig for.

Dette blog indlæg har jeg valgt at skrive for at fortælle at jeg faktisk har måtte lytte til mig selv og stå frem for en façade, som man I forretning ind imellem sætter på – det bedste er jo at virke smilende, glad og fuld af energi! Det er bare ikke altid, at man kan leve op til den professionalitet. Min måde at koble fra på er I trygge rammer ved min familie – derfor har jeg haft nogle dage, hvor jeg har trukket stikket ud, vendt snuden mod Fyn – kroppen skulle tankes op ved de gamle – mammi og daddy.

Selvom det har været benhårdt, så har jeg måtte være bundærlig overfor mine kunder og brugt et helt bestemt motto, når de har spurgt til hvornår jeg mon sender deres ordre – mottoet har været:

”Jeg har kun to arme og to ben – jeg gør det så hurtigt, jeg overhovedet kan.”

Jeg har været ærlig på en måde, som igen har givet mig den dårlige samvittighed. Dog har jeg hanket op I mig selv og sagt: “Mette, det er okay – du er kun et menneske og ikke en robot”.

Hele den her forretning er det bedste der er sket i mit liv, jeg fortsætter, kæmper og ELSKER det. Jeg elsker jeres bestillinger, jeg elsker livet som designet, og ikke mindst så elsker jeg at give jer den bedst mulige service.

Tak for alt og tak for jer.

Find produkt

z