SAMMEN i Corona, hver for sig

  • 2 minutters læsning
En tid med corona, men hvad med en tid med jul?
Det er som om, at det uhyggelige, lille, men samtidig store, væsen, vist nok kaldet “Corona”, for alvor har taget samfundets styring, og desværre var det ikke kun for en kort stund. 

Nu er det efterhånden længe, at vi har været bekendt med djævlen, men personligt mærker jeg det først helt ind til benet i denne måned, som normalt plejer at være den måned ud af de 12, jeg venter allermest på. Kærlighedens måned. Familiens måned. En måned hvor kærligheden i min familie virkelig brister; vi mærker hinanden, vi klæbes gennem utallige traditioner, og alt i alt er vi bare SAMMEN. Sammen uden at tænke yderligere. Sammen uden en djlævel på skulderen, samt en konstant tanke, hver gang vi foretager os ting - er det nu rigtigt det vi gør?
“Mor, må jeg give dig et julekys?”
Tænk engang. Det virker virkelig bare som én stor fantasiverden. En verden, man aldrig troede skulle ramme os - samtidig viser det blot, at man aldrig ved, hvad i morgen byder på. At vi lige gyldigt hvad, skal huske at nyde hinanden og vores tid hver eneste dag. Gennem design har jeg virkelig fundet mit indre og mine følelser til mange forskellige ting, og ikke mindst mennesker. Altid har jeg vidst, at min familie var helt inde i mit hjerte. Netop også af den grund, at den her tid virkelig giver mig en øjenåbner. 

Tænk at man i den sødeste juletid skal side indelåst i sin lejlighed på Island Brygge, mens man normalt kastede med pebernøddedej, så julekalender og spillede spil til langt ud på natten. Jeg ved ikke, hvordan jeg sætter bedst muligt ord på det - i hvert fald, så er det her meget underligt for mig, og jeg har ingen ord for, hvor meget jeg håber, at enden snart er nået. En juleaften lige om hjørnet, som skal have dobbelt, dobbelt op på kærlighed - om jeg så skal svømme til Fyn. 
NETOP derfor produktet og designet: “SAMMEN”. 

Jeg har en historie bag alle mine designs, og det har jeg virkelig også bag dette. Corona har sat så mange følelser på spil, og jeg har været nødt til at få dem på papir. De 2 første produkter er en hvid, enkel sweatshirt med grå/sølv streg, samt et cover til vores små telefoner, som vidst i øjeblikket er sat på prøve, nu hvor vores elskede, fysiske samvær virkelig er udfordret. Begge lægger klar på webshoppen, og det er virkelig med kærlighed bag - en tanke til alle om JERES familietid. 

Hjertet symboliserer min familie - det symboliserer vores samfund, og at vi SAMMEN kommer igennem en meget mærkelig tid. 

Find produkt

z