TYVERI

  • 2 minutters læsning

TYVERI!

Den her oplevelse fortjener et blogindlæg. Aldrig har jeg været ude for noget lignende. Det ligner, at jeg har begået tyveri – trods at overskriften tyder på en meget negativ oplevelse, så kan jeg fortælle jer, at det er det stik modsatte. Jeg har lagt et blogindlæg ind på webshoppen om, historien bag alle de ting, I ser på billedet i blogindlægget – samt hvor de dog kommer fra. Jeg kan sige så meget, at en 75 årig jysk dame har sendt mig disse ting i en 20 kg tung papkasse.
Jeg blev netop vækket af postmanden i morges – jeg modtog levering af lager i går, så jeg anede ikke, hvad han dog kom med i dag – svaret var den 20 kilo tunge papkasse sendt fra Jylland.

Dagen efter udseendelsen i TV2 News ringede den ældre dame grædende, udelukkende af begejstring for stregerne og mit design af tøj. Jeg har aldrig følt så mange følelser på én gang, da min streger for mig jo bare er ”streger”. For hende var eller er det tydeligvis mere… Hun endte op med at blive den kunde, der har lagt den største ordre hidtil, men dét var tydeligvis ikke nok for hende..

Udover alle de gaver hun har sendt mig indeholdende lige fra lædertasker til Marc Jacobs parfume, har jeg i tiden op til pakken kom, modtaget A4 siders lange mails omhandlende alt fra hendes bestilling af en masse T-shirts og trøjer, til hendes liv og læring gennem livet i det hele taget. Jeg kan sige så meget, at den her dame har ramt noget i mig, som jeg ikke rigtig kan sætte ord på. Faktisk er jeg skræmt, overvældet, forvirret og glad på samme tid.
Hvordan takker jeg hende? Hvad skyldes at hun vælger at sende mig gaver på en samlet vægt af 20 kilo?

Faktisk vil jeg slutte blogindlægget her, og ikke sige andet end det jeg nævner hver gang i mine små skriverier – dén her designrejse indeholder ALT mellem himmel og jord – den får mig til at flyve. Den kan netop kaldes en rejse, da jeg oplever nye ting ved mit arbejde hver eneste dag – det er lige præcis dét, der gør mit nu fuldtidsarbejde, til verdens bedste. Jeg tør godt at sige, at det er mit ”all time favorite job”.

Find produkt

z