VEND DET, METTE!

  • 2 minutters læsning
En øjenåbner, en masse overvjelser og én stor blanding af tanker om livet og vores eget værd - alle disse ord beskriver min dag i dag perfekt. 
En lang tid uden at mærke en rigtig hverdag med faste rutiner, store sammenkomster og de sædvanlige tradtioner, sådan rigtigt i hvert fald. Fra mit synspunkt har corona næsten overskygget hele vores samfund - længere er det ikke blot en virus, men i stedet fylder det hele vores verden fysisk, og på mange måder også psykisk. 
 
Man kan ikke undgå at tænde for skærmen, uden at høre bare et lille ord om corona. Sagt på en anden måde, så tror jeg ikke, at det er muligt, ikke at kende til corona. Ældre såvel som yngre. 
I dag har jeg virkelig mærket mig selv - mærket hvor meget tiden er værd,  og blot tiden med vores familier. 
 
Hvorfor skriver jeg mon denne tankestrøm?
 
Jo, alle mine annoncer og måden hvorpå min forretning kører, er lukket ned for en tid - min første reaktion var panik, men faktisk har jeg fået vendt det til, at jeg, indtil de åbner det igen, må få det bedste ud af det - gøre ting jeg ikke har haft tid til længe. 
Med dette menes, at hver en modstand, vi møder her i livet - skal på bedste vis vendes til det positive, lige gyldigt, hvor svært det nu kan være. 
 
Jeg afventer og ser - jeg håber inderligt, at jeg snart er tilbage på sporet igen, da det jo netop er det her, jeg brænder for. Hvor lang tid det står på, aner jeg ikke - jeg vil udnytte tiden til virkelig at mærke vores og min egen tid. 

Find produkt

z