Leveringsbetingelser

DAO som leverandør:
Hos Kitto Design benytter vi DAO som afsender, hvilket er valgt med omtanke. DAO leverer til hele landet fuldt forsikret - derudover modtager du som kunde både besked, når din pakke er afsendt, samt når den er landet i pakkeshoppen og klar til afhentning. 
Hos Kitto Design er det førsteprioritet, at pakken følges hele vejen, hvilket altså er årsagen til, at der ikke har valgt billigere alternativer.

Leveringstid
Når du bestiller et produkt hos Kitto Design er leveringstiden cirka tre dage - en undtagelse er selvfølgelig Corona som hos andre webshops - vi er alle påvirket af verdenssituationen, og derfor er der en chance for en smule ekstra leveringstid. Bestiller du et personligt produkt, som skal tegnes eller males, altså en plakat eller lignende, så kan der være en lille smule længere leveringstid. Ikke nødvendigvis, men det kan forekomme i tilfælde af, at der er travlt på webshoppen. Dog skyldes det, at der lægges kærlighed i alle produkter. 
 
Mulighed for afhentning
Skulle du komme fra København, skal du ikke holde dig tilbage, hvad angår afhentning. Du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 29 16 50 91, og så kan du hente hos mig privat på Islandsbrygge.

Find produkt

z