Mette Bruun - Kitto Design - tlf. 29 16 50 91 - fri fragt!

Om Kitto

Kitto er stiftet i 2018 af 19-årige Mette Bruun fra Svendborg.

I mange år har jeg gået med en drøm om at starte min egen webshop, da jeg siden helt lille har malet og tegnet - jeg har i mine barndomsår brugt timer på at sidde og kigge min mor og skulderen, når hun gang på gang malede og var kreativ. Det udviklede sig til, at vi begyndte at male i fællesskab, da jeg kom i 12-13 års alderen.
Vi har sammen malet og solgt mange malerier, som er præget af at kunden bestiller helt personligt. Efter familie, ønskede citater, farver og hvad fantasien ellers rækker til. Efter nogle år prøvede jeg mig af i de små med forskellige børnemotiver og navnebilleder, som du også kan se her på min webshop. Det tog skridtet videre i gymnasiet, og jeg fik trykt mine egne designs på det babytøj, du finder her på siden. Det er en stor drøm at arbejde med netop dette, når jeg til sommer forhåbentlig bliver student. Jeg er meget spændt og krydser alt hvad jeg kan for, at det kan blive til noget. 

Alle Kittos bodystockings er lavet af 100% bomuld og økotex-stof - derudover er trykket giftfrit og fremstillet på oliebaseret farve. Det sikrer, at det holder vask efter vask. Hvis der opstår andet med købte produkter fra Kitto, så er der garanti for returnering eller pengene retur. 

Det unikke og personlige aspekt er Kittos kendetegn, og jeg står altid klar til at hjælpe! 
Har du spørgsmål til, hvordan det hele fungerer; eksempelvis hvordan du designer dit eget billede, eller hvilken størrelse bodystocking du skal vælge? Så skal du endelig bare kontakte mig på:

Email: Mettebruun98@gmail.com / Kittodesigndk@gmail.com
Tlf. nr: 29 16 50 91

Tak på forhånd!

Designer og stifter af Kitto:

Mette Marie Bruun Nielsen