Om Kitto

Kitto Design er stiftet i 2018 af 22-årige Mette Bruun fra Svendborg.

I mange år har jeg gået med en drøm om at starte min egen webshop. Siden helt lille har jeg malet og tegnet. Jeg har i mine barndomsår brugt timer på at sidde og kigge min mor over skulderen, når hun gang på gang malede og var kreativ.
Det udviklede sig til, at vi begyndte at tegne og male i fællesskab, da jeg kom i 12-13 års alderen. Da jeg uheldigvis blev ramt af anoreksi i 8.klasse, tog min kreativitet en helt anden drejning, da jeg nu havde alle døgnets timer til at tegne - det blev min terapi. 

I 2020 har jeg prøvet kræfter med en helt ny stil og kollektion, efter mange år med nogle meget børneagtige motiver.
Udviklingen til min nye kollektion må være kommet i takt med, at jeg selv er blevet ældre, samt at min lyst til udvikling og at kaste mig ud i noget nyt længe har været et ønske.

Kollektionen har jeg kaldt "Modern Design", som følge af, at motiverne er kendetegnet ved enkle streger og modernistiske træk.
Motiverne har virkelig fanget mig, hvilket også er årsag til, at jeg har valgt at få dem trykt på 100% økologiske t-shirts og sweatshirts af min lokale producent fra min fødeby, Svendborg. Trykværkstedet, som er firmaet, der trykker mine designs, er valgt med omhu. De trykker det hele i hånden med vandbaseret farve og med bæredygtighed som førsteprioritet. De kender mig efterhånden godt nok til at vide, at halvt arbejde, er spildt arbejde.
Jeg går 100% ind for det jeg laver, og jeg har derfor også meget store forventninger til, de varer jeg vælger at få på min webshop.
Her er Trykværkstedet helt fantastiske, da de leverer mig et produkt, som jeg kan stå 110% indenfor, hvorfor jeg altså også holder fast i min lokale producent.

"Modern Design" er som kollektion en udtryksform, der på mange måder skitserer vores samfund. Det smukke ved kollektionen er for mig, at vi alle er unikke og smukke. Ingen af mine motiver er ens, hvilket er noget af det vigtigste bag min webshops koncept. 

Jeg står altid klar til at hjælpe! Har du spørgsmål til, hvordan det hele fungerer; eksempelvis størrelse, levering eller noget helt tredje, så skal du endelig bare kontakte mig på:

Email: Kittodesigndk@gmail.com
Tlf. nr: 29 16 50 91

Tak på forhånd!

Designer og stifter af Kitto:

Mette Marie Bruun Nielsen

Find produkt

z